Camilia Højbjerre Sraïri

  • ANALYTIKER & PROJEKTLEDER
  • Uddannelse: BA i Sociologi & kommende KA
Direkte tel.:
+45 31 36 19 39

Email:
Klik her

Som analytiker er Camilia ansvarlig for indsamling og bearbejdning af data til behovsanalyser for SIGNALs kunder, at rådgive internt om begge processer, samt at sikre kvalificering af SIGNALs dataindsamlingsmetoder.

Camilia har med sin faglige baggrund i sociologien tillært sig en række stærke metodiske greb samt en bred teoretisk referenceramme til at undersøge og analysere menneskelig adfærd, behov og relationer i forskelligartede kontekster. Hendes primære interesse på tværs af sociologien har hovedsæde i dyb brugerindsigt, hvilket har medført fagvalg i blandt andet relationel og kognitiv sociologi samt et skærpet fokus på kandidaten i metode- og undersøgelsesdesign.

Med tidligere tilknytninger til projekter indenfor både den offentlige og private sektor har Camilia samarbejdet med erhvervsledere og medarbejdere såvel som unge borgere med forskellige sociale baggrunde. Hertil har hendes dybe interesse i brugerindsigt afstedkommet en afgørende rolle i flere brugerinddragelsesprocesser i forhold til metodedesign, undersøgelse og facilitering samt erfaring med en bred pallette af metodeværktøjer inden for både kvantitativ og kvalitativ metode.

Når Camilia leder et projekt er det dermed med sociologien i rygsækken, hvor en naturlig nysgerrighed på mennesker, adfærd og behov samt ikke mindst en bred metodeerfaring til at undersøge disse, danner rammen for hendes mindset og tilgang til projektet samt de mennesker, hun samarbejder med.