05.04.2017 SIGNAL SØGER SENIORPROJEKTLEDER

Leder du efter nye karrieremuligheder, og har du lyst til at være en del af et helt nyt og spændende internationalt set-up i en virksomhed med en ambitiøs international strategi, så har vi måske stillingen til dig.

VI SØGER
Vi søger en erfaren projektleder og passioneret ildsjæl. Du er nysgerrig, åben og handlekraftig og har godt overblik. Du er en holdspiller og er drevet af at skabe ting i fællesskab. Du har allerede nogle års erfaring fra en lignende stilling og er sandsynligvis arkitekt eller designer.

Som seniorprojektleder vil du have den daglige kontakt med og være trusted advisor for vores store internationale kunder. Du skal derfor have gode sprogkundskaber og være flydende i engelsk og/eller tysk.

Du kommer primært til at arbejde med større strategiske projekter og leje- og bygherrerådgivningsopgaver, som du skal heade fra start til slut. Vi forventer, at du har indsigt i udbudslovgivningen og byggesagsøkonomi, og at du er strategisk tænkende samt handler proaktivt med stort overblik.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med SIGNALs analyseteam og chefkonsulenter samt vores arkitekter og designere. Som seniorprojektleder vil du til dagligt også komme til at fungere som fagspecialist og sparringspartner for kollegaer på tværs af SIGNALs projekter.

VI TILBYDER
Du bliver del af et internationalt team og vil få mulighed for at arbejde med nogle af verdens største virksomheder og brands. Din primære arbejdsplads vil være i København, men du må forvente at skulle arbejde med internationale kunder, der har kontorer i det meste af verden. Det betyder, at du skal forvente perioder med en del rejseaktivitet uden for Danmark.

Som del af SIGNAL vil dine videre karrieremuligheder være åbne for mange og spændende veje. Eksempelvis vil der på sigt være muligheder for international udstationering i forbindelse med større og længere projektforløb.

Vi kan tilbyde dig et spændende arbejdsmiljø med udfordrende opgaver, hvor du bliver del af et professionelt team af kompetente kollegaer. Og du vil blive del af en virksomhed, som er inde i en meget spændende international udvikling. Vi kan tilbyde gode ansættelsesvilkår og en løn, der afspejler din kvalifikationer.

OM SIGNAL
SIGNAL er en konsulentvirksomhed, der fokuserer på sammenhængen mellem rum og adfærd. Vi arbejder med rum og design som strategisk redskab til bedre performance i forandringsprocesser. Vi kobler mennesker og kultur med organisationers strategier for fremtiden og fokuserer på, hvordan rumdesign optimalt kan fremme relationer mellem mennesker, så trivsel og kvalitet øges og skaber ny værdi!

SIGNAL er ejet af ISS, og vi udgør et globalt innovationscenter, der har som ambition at være internationalt førende inden for space management og design. ISS er en af verdens største og førende virksomheder inden for facility services med kunder i 74 lande og med kunder blandt nogle af verdens største virksomheder og brands. Det er projekter for nogle af disse kunder, som du skal være projektleder på.

ANSØGNING
Send din motiverede ansøgning og dit CV til SIGNAL – info@signal.issworld.com – skriv ”Ansøgning seniorprojektleder” i emnefeltet. Vi behandler ansøgninger løbende. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til direktør Per Feldthaus på tlf. +45 2080 7011.