03.11.2017 Coworking Europe 2017

Onsdag den 8. november holder Global Head of Workspace Management & Design i SIGNAL, Gitte Andersen oplæg på konferencen Coworking Europe i Dublin.

Gitte Andersen skal tale om, hvordan coworking kan støtte virksomheder i at opbygge bæredygtige relationer med økosystemer af freelancere og startups.

Oplægget vil blandt andet berøre den fortsatte vækst af coworking-arbejdspladser, samt de muligheder det giver, når store virksomheder med nye og højere krav begynder at vise interesse – og som især har fokus på at booste deres innovation. Hvad søger de store globale virksomheder, og hvilke tendenser ser vi i det globale marked for samarbejder mellem globale virksomheder og startups? Hvordan kan co-working arbejdspladser adressere dette?

Coworking Europe 2017 afholdes i Dublin fra den 8.-10. november. Konferencen har ca. 500 deltagere og omhandler coworkings udbredelse i Europa og dets indvirkning på innovation, entreprenørskab og fremtidens arbejdsplads. Læs mere om konferencen her: https://coworkingeurope.net

 

By INFO SIGNAL.