14.11.2018 Gitte Andersen er medforfatter på ny bog om FM

I dag udkommer DFM netværks og digitaliseringsudvalgets hvidbog omhandlende FM og digitalisering. Bogen er tilgængelig på dansk her.

Hvidbogen er en antologi bestående af bidrag fra en række fremtrædende personer inden for FM og digitaliseringsbranchen.

Iblandt bogens forfattere er Gitte Andersen, Global Head of Workplace Management and Design og Head of SIGNAL UK, som har skrevet et kapitel om det skiftende fokus fra facility management til experience management.

I kapitlet beskriver Gitte blandt andet hvilken indsigt data giver os om de krav som medarbejdere stiller til arbejdspladserne, og hvordan disse er med til at forme fremtidens FM organisationer, med et særligt fokus på oplevelser og fællesskaber.

Du kan også opnå indsigt i vigtigheden af at måle outcomet af nye tiltag på arbejdspladsen, og hvilken rolle FM spiller i denne sammenhæng.

DFM netværks og digitaliseringsudvalgets hvidbog består af bidrag fra følgende personer:

Gitte Andersen, Poul Ebbesen, Lau Melchiorsen, Trine Thorn, Kirsten Ramskov Galamba, Anders Mussmann, Kim Jacobsen, Ulrik Mathiesen, Mads Beier, Nikolai Randal Petersen, Mogens Andersen og Svend Bie

By Mads Tamborg.