11.09.2015 Kursus “Rum i arbejde”

Skærmbillede 2015-09-11 kl. 08.52.21

Managing Partner Gitte Andersen og associate professor fra CBS Peter Holdt Christensen – de to forfattere til bogen “Rum i arbejde”  der udkommer på Akademisk Forlag i November laver kursus om samme emne på Ærø forår 2016.

INDHOLD
På kurset bliver du for det første introduceret til de væsentligste udfordringer, når du strategisk arbejder med rum. Vi diskuterer således, hvordan ejerskab, samarbejde, interaktioner og signaler hver især påvirkes af rum, men dermed også udfordrer anvendelsen af rum. For det andet analyserer og diskuterer vi, hvordan forskellige typer af personer og arbejdsopgaver kan kræve forskellige arbejdsrum. For det tredje giver vi dig redskaber til at analysere, hvordan din arbejdsplads anvender rum, og værktøjer til at blive endnu bedre til at arbejde med rum. Dermed opnår du en samlet forståelse for, hvordan arbejdsrum kan bruges som et redskab til at implementere organisationens strategier.

LÆRING
Kurset foregår i hyggelig omgivelser i Ærøskøbing, hvor du virkelig kan mærke, at du er taget væk fra en – for mange – alt for travl hverdag.

Vi tilbringer et døgn sammen, mødes på tværs af arbejdspladser og fordyber os sammen i, hvordan vi kan blive bedre til at anvende arbejdsrum. Vi tror på, at denne måde at afvikle kurset på – væk fra dagligdagen, men også afgrænset til et døgn – giver de bedste muligheder for læring. Når du vender hjem fra kurset vil du have tilegnet dig viden om bl.a.:

  • Hvorfor arbejdsrum er et vigtigt værktøj.
  • Hvordan ændringer af arbejdsrum af mange opleves som en markant forandring.
  • Hvordan ejerskab, samarbejde, interaktioner og signaler påvirker arbejdsrum.
  • Hvilke redskaber du kan anvende til at analysere, hvordan arbejdsrum anvendes.
  • Hvilke værktøjer du kan anvende for bedst muligt at bruge arbejdsrum.

KURSUSDELTAGER
Kurset er for dig, som har ansvaret for – og/eller er interesseret i – arbejdspladsens anvendelse af rum, og du sidder fx i en HR-funktion, eller indenfor Facility Management. Derudover beslutningstagere, udviklere og investorer i bygge- og ejendomsbranchen.

TID OG STED
Ærøskøbing, mandag den 11. april kl. 14.00 til tirsdag den 12. april kl. 14.00.

PRIS
Kr. 9.500 ex moms per deltager.

PRISEN INKLUDERER

  • Overnatning i enkeltværelse på Hotel Ærøhus i Ærøskøbing.
  • Forplejning – eftermiddag, aften, morgen og frokost.
  • Kursusmaterialer, som bliver udleveret på kurset.
  • På kurset er der maksimalt 16 deltagere.

KURSUSANSVARLIGE
Forfatterne til bogen ”Rum i arbejde”:
Gitte Andersen, Managing partner SIGNAL.
Peter Holdt Christensen, lektor ved Copenhagen Business School.

Se mere og tilmedl dig her her.

By Signal admin.