Procesledelse

Processen er afgørende for succes og ejerskab

Det rigtige procesdesign og en kompetent procesledelse er nøglen til at opnå succesfulde resultater der skaber værdi for brugere.

Vores procesrådgivning bygger på erfaring fra flere hundrede projekter med brugerinvolvering baseret på gennemprøvede dialogbaserede værktøjer. Vi anvender et procesdesign der gennemløber 3 faser – discover, design, deliver.

I den første fase – discoverfasen – bruger vi forskellige innovationsmetoder i form af workshops, feltstudier, research, analyser, registreringer og observationer til at skabe ny indsigt hos vore kunder over i uudnyttede potentialer og nye muligheder. Anden fase er designfasen, hvor indsigt bliver til løsninger. Med afsæt i de strategiske målsætninger og indsigt i ikke-erkendte behov designes skræddersyede løsninger med brugerne som centrale medspillere. I den sidste fase – deliverfasen – implementeres de forslåede designs med kvalitetssikring af produktleverancer og efterfølgende evalueringer.

Vores erfarne proces- og projektledere anvender SIGNAL’s unikke 10+1 procesværktøj til detailstyring af projekterne. Dette værktøj indeholder skræddersyede redskaber og procesbeskrivelser til design og styring, strategiudvikling, workshops, behovsafdækning, kommunikation, design og evalueringer. Det sikrer vores kunder en smidig og innovativ proces, hvor succesfulde resultater nås hurtigt og effektivt.

CBS har gennem samarbejdet haft stort udbytte af Signal’s rådgivning (…). Vi har som organisation følt os både set og forstået, samtidig med, at vi er blevet udfordret på punkter, hvor der var brug for nytænkning og inspiration. Dette har gjort, at forandringer, som ellers kunne have affødt
skepsis og usikkerhed, er blevet vendt til trygge og udfordrende processer.

Gert Bechlund , Director - Campus & Facilities; Copenhagen Business School