22.08.2018 Ny direktør for SIGNAL Danmark

Den 22. august 2018
Pressemeddelelse

NY DIREKTØR FOR SIGNAL DANMARK

Som et led i den ambitiøse globale vækst- og skaleringsrejse, SIGNAL har haft fokus på siden sammenlægningen med ISS i 2017, tiltræder Kaj Helstrand som ny direktør for SIGNAL DK den 22. august 2018. Kaj Helstrand får overordnet ansvar for drift og udvikling af SIGNALs danske organisation, så Gitte Andersen og Per Feldthaus, begge Global Head of Workplace Management & Design i SIGNAL Group, primært kan fokusere på at udvikle SIGNAL globalt.

Kaj Helstrand er oprindeligt uddannet designer og har en lang, international karriere bag sig. De seneste 15 år har Kaj arbejdet som bl.a. General Manager hos forskellige workplace management- og designvirksomheder i de Forede Arabiske Emirater, Thailand og Singapore, hvorigennem han har været ansvarlig for gennemførelse af projekter for store, globale kunder fra hele verden. Kaj kommer fra en stilling som Managing Director i virksomheden Xworks Interiors LCC i de Forende Arabiske Emirater.

Kaj Helstrand vil, sammen med de øvrige direktører for SIGNALs landekontorer, indgå i et lederteam sammen med Gitte Andersen & Per Feldthaus.

”Vi er super glade for at få Kaj med ombord på den spændende rejse SIGNAL er på disse år. Jeg har kendt Kaj siden jeg startede SIGNAL for 18 år siden, og vi har holdt kontakt i de mange år Kaj har arbejdet globalt. Derfor ved jeg, han er den helt rigtige til jobbet og ikke mindst til at lede og videreudvikle den arbejdskultur vi har hos SIGNAL DK. Både Per Feldthaus og jeg glæder os til samarbejdet med Kaj, og det gearskift hans tiltrædelse også giver mulighed for, hvor Per og jeg kan fokusere mere på at generere kunder på det globale marked og åbne nye SIGNAL kontorer rundt omkring i verden” siger Gitte Andersen, Global Head of Workplace Management & Design i SIGNAL Group og oprindelig stifter af SIGNAL.

Som direktør for SIGNAL DK skal Kaj Helstrand være med til at sikre, at SIGNAL DK fortsat er det professionelle videnscenter inden for rum og adfærd, som udvikler og leverer værdiskabende løsninger til SIGNALs mange kunder i DK og Norden, samtidigt med at videreudvikle på virksomhedens nuværende status som et super attraktivt sted at arbejde. SIGNAL DK bliver også den base, hvor SIGNALs globale center of excellence er lokaliseret. Det betyder, at det er her, der udvikles nye koncepter, og hvor nye kolleger oplæres og onboardes, inden de sendes ud på andre nye SIGNAL kontorer i verden i de kommende år. Det bliver en central opgave at sikre, at SIGNAL fortsat er den foretrukne ”trusted advisor” samt et internationalt læringsmiljø, der tiltrækker globale talenter indenfor strategisk workplace management og design.

”Efter at have arbejdet i udlandet i en lang årrække, glæder jeg mig virkelig til at bringe mine globale arbejdserfaringer ind i SIGNAL – og i samarbejde med topledelsen i SIGNAL fortsætte udviklingen af relevante koncepter inden for strategisk workplace management og design. Jeg brænder for at arbejde med rummet som den driver, der kan understøtte menneskers interaktion, kommunikation og samarbejde. Hos SIGNAL ved jeg, at jeg finder netop den professionelle rådgivningsvirksomhed, der gennem mange år har ledet debatten – og ikke mindst bragt data og evidens ind i debatten om rum” siger Kaj Helstrand, ny direktør for SIGNAL DK.

For yderligere information henvendelse til:
Gitte Andersen – Global Head of Workplace Management & Design, SIGNAL Group, og Head of SIGNAL UK
SIGNAL DK – Århusgade 88, 2. sal – 2100 København Ø – Danmark
Telefon: +45 26 85 86 41 – Email: gitte.andersen@signal.issworld.com – Web: www.signal.issworld.com

Download pressemeddelelsen her.

Pressemateriale (ved brug krediteres fotograf Peter Helles Eriksen):

Director of SIGNAL DK

Director of SIGNAL DK_01

By Sofie Antorini.