Astrid Overgaard Wulff

  • ARKITEKT & PROJEKTLEDER
  • Uddannelse: Interior Architecture
Direkte tel.:
+45 91 36 65 99

Email:
Klik her

Astrid har tegnestueerfaring fra både London og San Francisco, hvor hun bl.a. har har arbejdet med Apples nye hovedkvarter i Cupertino, Californien. Herudover har Astrid arbejdet med et bredt spektrum af luksusprojekter fra hoteller, hotel resorts, golf resorts, masterplaner, museer, både, mixed-use skyskrabere, højhuse, og luksusvillaer.

Astrid interesserer sig i særdeleshed for lys og lyset i rummet, og hvordan de fysiske omgivelser påvirker mennesket. Hun har stærke egenskaber inden for både materialeudvikling/specificering samt for inventar og indretning. Hun arbejder struktureret og systematisk på at udvikle gennemtænkte og værdiskabende indretningskoncepter på baggrund af brugerinddragelse, behovsanalyse og virksomhedsstrategi. Hun formår effektivt at løse konkrete problemstillinger og har stort fokus på funktionalitet, detaljer og æstetik.

Astrid har en bachelor i Produkt Design fra University of Brighton, en kandidat i Interiør Design fra University of Westminster og en LEED GA fra USGBC (U.S. Green Building Council).