Kaj Helstrand

  • DIREKTØR FOR SIGNAL DK
  • Uddannelse: Designer, Royal Danish Academy of Fine Arts – School of Design
Tel. :
+45 40 85 66 16

Email:
Klik her

Kaj Helstrand er Direktør for SIGNAL DK.

Kajs primære kompetencer spænder fra strategisk design, forretningsorganisation og ledelse af teams. Han er uddannet i rumdesign fra Danmarks Designskole, og har gennem sin mangeårige karriere ude i verden, opnået en dyb forståelse for de mange faktorer der spiller ind i forbindelse med strategiske tilgange til udnyttelse af rum i arbejdsplads sammenhæng.

Kaj har det overordnede ansvar for drift og udvikling af SIGNAL’s danske organisation. Han er blandt andet ansvarlig for at videreudvikle SIGNAL som et professionelt videnscenter for rum og adfærd, der leverer og udvikler værdiskabende løsninger til virksomhedens mange kunder i Danmark og i Norden. Samtidig er han ansvarlig for at bevare og udvikle SIGNAL DK som en udfordrende og attraktiv arbejdsplads.

Kaj har en lang international karriere bag sig og har gennem de seneste 15 år arbejdet som strategisk leder i design virksomheder, hvorfra han har gennemført projekter i blandt andet Mellemøsten, Asien og Sydamerika. Han har siddet med ved bordet når internationale virksomheder, ved etablering af regionale og lokale kontorer ude i verden, har ville sikre, at globale strategier fandt afstemning i forhold til lokale forhold, og har mangeårig erfaring med at lede projekter fra koncept til handover. Kaj bringer SIGNAL særligt stor værdi i arbejdet med strategisk rumindretning og forandringsledelse.