Lone Stakemann

  • SENIOR PROJECT MANAGER
  • Uddannelse: Arkitekt maa, ejendomsmægler
Direkte tel.:
+45 31 56 13 59

Email:
Klik her

Med en baggrund som uddannet arkitekt og ejendomsmægler har Lone en solid viden og ballast i rådgivning indenfor udvikling, behovsanalyser, økonomi, reorganiseringer, programmering og lejerådgivning. Hun er en erfaren projektleder og arbejder systematisk og struktureret med stort overblik og er vant til at styre projekter med mange involverede interessenter og aktører.

Lone er god til at kommunikere og sørger for at alle projektets deltagere altid er opdaterede og informerede så de kan følge projektets stade på alle tidspunkter. Hendes erfaring fra samarbejde med en række forskellige interessenter og faggrupper betyder, at hun i særlig grad evner at inkorporere brugernes ønsker og behov i forhold til organisationens vision for fremtiden, så der skabes god sammenhæng mellem ledelses strategi, ønsket adfærd, funktionalitet og brug af rum.

Lone er en erfaren rådgiver med en bred erfaring og viden indenfor projektets mange faser, herunder brugerinvolvering, behovsafdækning og strategisk rådgivning. Hun har stærke kompetencer indenfor både projekt- og ideudvikling og konkret implementering.