Pernille Helms

  • CHEFKONSULENT
  • Uddannelse: Cand.scient.adm
Direkte tel.:
+45 31 62 92 50

Email:
Klik her

Pernille har stærke faglige kompetencer og stor erfaring inden for organisationsudvikling og strategisk arbejde, herunder koblingen mellem overordnede forretningsmål og konkrete løsninger. Hun har bl.a. været projektleder på flere lokaliseringsprojekter, og trækker på erfaringer med bl.a. brugerinvolvering og strategiarbejde for det fysiske arbejdsmiljø og indretning, samt fastlæggelse af principper, der understøtter krav om effektiv lokaleudnyttelse, aktivitetsbaseret indretning og godt arbejdsmiljø for såvel team som den enkelte medarbejder.

Endvidere er Pernille en særdeles stærk projekt- og procesleder med stor erfaring i ledelse og kommunikationsplanlægning. Hun arbejder med stort overblik, er resultatorienteret og har blik for helhed og organisatoriske behov.

Pernille har arbejdet i både kommune og stat, og tidligere været Chefkonsulent i Finansministeriets koncern (Moderniseringsstyrelsen, Statens Administration og Økonomistyrelsen), og har endvidere bred erfaring med bl.a. drift og udvikling på folkeskoleområdet, via ansætte i kommunal skoleforvaltning, og som mangeårig skolebestyrelsesformand.