03.10.2019 SIGNAL BENCHMARK SØGER PRAKTIKANT

SIGNAL Benchmark søger en praktikant der kan arbejde strategisk og struktureret med data. Du vil komme til at arbejde med dataindsamling, databearbejdning, dybdegående og tværgående analyser af adfærd, markedsanalyser, research af forsknings- og konkurrentanalyser og -rapporter, interviews med målgrupper, spørgeskema- og spørgsmålsudvikling, observationer og meget mere. Vi forestiller os, at du er studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse, og at du har et bredt metodekendskab

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

  • En arbejdsplads beliggende centralt på Østerbro i København.
  • Individualitet og fællesskab – Alle bliver set og anerkendt som deltagere i et producerende fællesskab. Vi er en arbejdsplads, hvor alle kender alle.
  • Anvendt faglighed – Alle tilbydes mulighed for at sætte deres faglighed i spil ift. at løse virkelige problemer i den virkelige verden.
  • Feedback, coaching, ledelse – Alle får tydelig rammesætning og præcis feedback, positiv såvel som kritisk.
  • Arbejde med reelle og aktuelle arbejdsopgaver indenfor SIGNAL Benchmark.

SØG STILLINGEN

Hvis du er interesseret i sætte din faglighed i spil i et dynamisk og tværfagligt team, og ønsker at prøve kræfter med at arbejde med rum som strategisk redskab, så send os en kort motiveret ansøgning til kadir.uenver@signal.issworld.com, hvor du fortæller os om dine egne aspirationer for arbejdslivet, og hvordan du ser dig selv indgå i et samarbejde med os. Vedhæft også dit CV, karakterudskrift samt andre relevante dokumenter.

Ansøg senest den 29. november 2019.
Forventet opstart hos SIGNAL Benchmark er februar 2020.

HVEM ER SIGNAL?

SIGNAL er ejet af ISS Group, og vi er et Globalt Center of Excellence indenfor ISS-koncernen. Vores ambition er at være thought leader og globalt førende indenfor Strategic Workplace Management og Design. ISS er en af verdens største virksomheder og globalt førende inden for Facility Services og betjener kunder i hele verden. Blandt kunderne er nogle af verdens stærkeste brands og førende virksomheder. Det er disse globale strategiske kunder, som i fremtiden vil være SIGNALs primære kernekunder.

Vi er i gang med en spændende vækst- & skaleringsrejse – hvor vi udover vores eksisterende kontorer i Danmark og Norge i de kommende år vil åbne kontorer i andre lande, hvor ISS er stærkt repræsenteret og betjener globale, strategiske kunder.

Strategien er, at SIGNAL bliver samlokaliseret på ISS-lokationer udenfor Danmark ligesom SIGNALs kontor i Norge allerede i dag bor sammen med ISS. SIGNAL Danmark er derfor det eneste landekontor, der er lokaliseret som et selvstændigt kontor og fortsat skal være det. Dette skyldes blandt andet at SIGNAL Danmark også vil være det kontor hvor SIGNAL’s globale center of excellence er lokaliseret, og hvor SIGNALs globale strategier, koncepter, redskaber og benchmark databaser mv. udvikles.

Læs mere om SIGNALs proces og metode her.

Vi glæder os til at tage imod endnu flere unge talenter.

By Signal admin.