14.08.2018 SIGNAL åbner kontor i London

Den 14. august 2018
Pressemeddelelse

SIGNAL – WORPLACE KONSULENTHUS ÅBNER KONTOR I LONDON

Rådgivningsvirksomheden SIGNAL, der for 18 år siden blev etableret i Danmark, åbner nu kontor i London. SIGNAL blev i 2017 en del af den globale servicevirksomhed ISS og udgør i dag et Globalt Center of Excellence for strategisk workplace management og design indenfor ISS Group. Siden sammenlægningen i 2017 har SIGNAL og ISS arbejdet tæt sammen om at skabe integrerede workplace løsninger der fokuserer på, hvordan rumdesign og kuraterede service experience løsninger kan fremme den måde mennesker samarbejder, innoverer og kommunikerer på.

Med åbningen af det nye kontor i London kan begge nu se frem til at skulle arbejde endnu tættere sammen, om at skabe attraktive workplace løsninger for ISS’s internationale key account kunder. Det nye kontor i London er samtidig et led i en ambitiøs global vækst- og skaleringsrejse, som SIGNAL har haft fokus på siden sammenlægningen med ISS. UK kontoret er SIGNAL’s tredje landekontor foruden de eksisterende i Danmark og Norge.

”Vores ambition er at være globalt førende indenfor Strategic Workplace Management og Design.
ISS er en af verdens største virksomheder og er globalt førende indenfor integreret Facility Services. ISS betjener kunder i hele verden – blandt kunderne er nogle af verdens stærkeste brands og førende virksomheder. Det er disse globale strategiske kunder, som i fremtiden vil være SIGNAL’s primære kernekunder” siger Gitte Andersen, Global Head of Workplace Management & Design i SIGNAL samt oprindelig stifter af SIGNAL

Med kontoret i London rykker SIGNAL tættere på nogle af ISS store, globale kunder indenfor den finansielle sektor, herunder en global bank, som SIGNAL og ISS i øjeblikket løser opgaver for sammen i New York og Pune i Indien. SIGNAL vil yderligere have fokus på at skalere London kontoret ved målrettet rådgivning til netop den finansielle sektor, der i disse år er inde i en kæmpe kulturel forandring. Fokus flyttes fra Facility Management til Experience Management-projekter, hvilket SIGNAL & ISS allerede løser for en række store kunder.

”SIGNAL bliver samlokaliseret på ISS-lokationen i London på South Quay Plaza 3 189 Marsh Wall og vi kommer dermed tæt på vores dygtige ISS kollegaer, så vi sammen kan levere den fulde pakke til vores kunder fra Experience Management til kuraterede service løsninger” siger Gitte Andersen.

Kontoret åbner den 14. august, hvor en række SIGNAL medarbejdere fra det danske kontor flytter til London. Daglig leder af kontoret i London vil blive Gitte Andersen, som vil pendle mellem det Globale Center of Excellence der er lokaliseret i Danmark, og det nye kontor i London.

”Vi er helt vildt glade og stolte over, at vi nu åbner kontor i London og dette er et af de meget konkrete resultater af, at blive en del af ISS familien. Adgangen til at rådgive ISS global Key Accounts er en super spændende opgave og netop det, der gør vores skalering mulig. Og kontoret i London er selvfølgelig kun starten på den rejse vi er på. Vi forventer at der ligger mange spændende destinationer og venter på et SIGNAL kontor i fremtiden” siger Gitte Andersen & Per Feldthaus, som begge er Global Head of Workplace Management & Design og en del af SIGNAL Group.

For yderligere information rettes henvendelse til:
Gitte Andersen – Global Head of Workplace Management & Design, SIGNAL Group & Head of SIGNAL UK.
SIGNAL DK – Århusgade 88, 2. sal – 2100 København Ø – Denmark
Phone: +45 26 85 86 41 – Email: gitte.andersen@signal.issworld.com – Web: www.signal.issworld.com

Download pressemeddelelsen her.

Pressemateriale (ved brug krediteres SIGNAL Arkitekter ©):

SIGNAL DK office_01

SIGNAL DK office_02

By Sofie Antorini.