29.08.2014 SIGNAL arkitekter støtter flygtninge

Millioner af mennesker verden over er sendt på flugt af krig, katastrofe og konflikt, men nu får de hjælp. SIGNAL er nemligblevet erhvervspartner i Dansk Flygtningehjælp, der er Danmarks største humanitære organisation.

”Det er vigtigt for os at tage ansvar som virksomhed. Derfor har vi valgt at bakke op om Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge i verdens brændpunkter”, udtaler Gitte Andersen, direktør for SIGNAL arkitekter.

Der er flere end 40 millioner flygtninge i verden. Mange befinder sig i etablerede flygtningelejre, men endnu flere lever i mindre samfund side om side med lokalbefolkningen, som ofte er meget fattige i forvejen. Når en alvorlig krise opstår og driver mennesker på flugt, er der behov for akut hjælp til så mange som muligt. Mad, vand, tæpper og tøj er helt basale behov, der skal dækkes. Samtidig er der brug for en langsigtet indsats, der sikrer grundlaget for at mennesker kan klare sig selv.

”Vi arbejder i flere end 35 lande og har store hjælpeprogrammer i verdens krigs- og konfliktområder. Det er en krævende opgave, så støtten fra danske virksomheder er enormt vigtig. Uden hjælp fra virksomheder og private støtter var vi ikke i stand til at hjælp så mange mennesker, som vi gør,” siger Andreas Kamm, der er generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp.

Dansk Flygtningehjælp er Danmarks største humanitære organisation og SIGNALs aftale med Dansk Flygtningehjælp løber foreløbigt et år. Vi, SIGNAL arkitekter, opfordrer andre virksomheder til at støtte op om initiativet.

For yderligere informationer kontakt Kathrine Schmidt, Projektleder Dansk Flygtningehjælp, 3373 5280. 

By Anne Sofie Grønning.