01.02.2018 SIGNAL design til tops på Leesman Index

SIGNAL design ryger til tops på det globale og uvildige Leesman Index

ISS’ tyske HQ i Düsseldorf har netop fået den højeste score nogensinde målt i Tyskland på det globale og uvildige Leesman Index med en score på 75.2. Scoren betyder, at det nye HQ er blandt de højst ratede og mest effektive kontorer i Tyskland, hvilket giver dem en placering i top 2 % af bygninger globalt.

Om projektet
SIGNAL har været strategisk rådgiver på projektet og har som en del af ISS været ansvarlige for design og implementering i det nye HQ i Düsseldorf tilbage i april 2017 under konceptet ”Workplace Of The Future”. Fokus for designet har været at understøtte, hvordan innovation øger effektiviteten på arbejdspladsen, og hvordan medarbejderne oplever en positiv effekt af dette. Herudover er det nye HQ i Düsseldorf en showcase for, hvordan ny teknologi og design understøtter forskellige arbejdsgange og fleksible arbejdsmiljøer og samtidig simplificerer og styrker kommunikation på tværs i organisationen.

SIGNAL design for ISS til tops på Leesman for 2. gang
Det er 2. gang et af SIGNAL’s workplace designs for ISS bliver topscore i det globale Leesman Index. Tidligere er det danske ISS HQ blevet udnævnt som en af de mest effektive og bedst performende arbejdspladser på Leesman Lmi skala, der måler effektivitet og funktionalitet på arbejdspladsen (læs mere her, s. 8)

Om Leesman
Leesman er førende inden for effektivitetsvurdering af arbejdspladser. Leesman beskriver, hvor godt arbejdsmiljøet støtter medarbejderne i deres arbejdsaktiviteter. Leesman-databasen er designet til at blive Europas største samling af konsistente arbejdspladseffektivitetsdata. Leesman Index er branchens første standardiserede og uafhængige benchmarking værktøj til arbejdspladseffektivitet. Analysens beregninger fra onlineundersøgelsen illustrerer hvordan medarbejdere føler, at deres arbejdsmiljø understøtter deres arbejdspladsaktiviteter.

By Sofie Antorini.