16.10.2014 SIGNAL støtter flygtninge

dansk flygtningehjælp

SIGNAL tager socialt ansvar
Vidste du, at der på verdensplan er mere end 50 mio. flygtninge? Hos SIGNAL mener vi, det er vigtigt at tage et socialt medansvar, og derfor støtter vi Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge i hele verden. Du kan læse mere på www.flygtning.dk.


tema flygtninge
Tema: Flygtninge 
Kampene i Ukraine har sendt næsten 2 millioner mennesker på flugt. [Virksomhedens navn] støtter Dansk Flygtningehjælps indsats i Østukraine, så de uskyldige ofre i konflikten/krigen kan få mad, husly og strøm igen.


tem uddannelse
Tema: Uddannelse
I Den Centralafrikanske Republik (CAR) lukker skoler og børn bliver rekrutteret som soldater. Vi mener, at alle børn fortjener en barndom med læring og leg.


vand
Tema: Vand
Naturkatastrofer i Bangladesh tvinger hvert år mennesker på flugt.  Derfor støtter vi Dansk Flygtningehjælps arbejde med at oversvømmelsessikre udsatte boliger og bygge brønde til rent vand, så Bangladesh familier kan overleve naturkatastroferne.


iværksætteri
Tema: Iværksætteri
Kosovo er et samfund præget af enorm arbejdsløshed og fattigdom. Som erhvervspartnere støtter vi Dansk Flygtningehjælp arbejde med at hjælpe iværksættere fra udsatte minoritetsgrupper. På den måde kan de etablere mikrovirksomheder, som fx genbrugsstationer, så de kan blive selvforsørgende.


minerydning
Tema: Minerydning
Tænk hvis du skulle være bange for ueksploderede miner, når du skulle hjem? For over en million syrere er det tilfældet. Store mængder af ueksploderet ammunition fra Syrienkrigen gør flygtningenes færden ekstremt farlig. Dansk Flygtningehjælps arbejder målrettet med undervisning for de syriske flygtninge.


 

 

By Signal admin.