12.09.2019 signal til ‘workplace trends 2019’ konferencen

Torsdag den. 19. september holder Kadir Ünver, Director of SIGNAL Benchmark oplæg ved dette års ‘Workplace Trends: People, Place, Performance’ i København. 

I sit oplæg vil Kadir belyse vigtigheden af at definere målbare KPI’er og strategiske mål på toplederniveau, og identificere de organisatoriske udfordringer, der bremser virkomhedens vækst.

Kadir vil også beskrive hvordan man opnår indsigt i de behov og forventninger, som den nye generation af medarbejdere har til virksomheder i dag, og hvordan man sikrer den bedst mulige fremtid for virksomheden. Dels ved at indsamle data blandt virksomhedens end-users, og dels ved skabe en inkluderende strategi for alle de oplevelser og services, som virksomhedens skal kunne levere på for at tiltrække de rigtige medarbejdere, fastholde de rigtige medarbejdere og sikre, at de rigtige medarbejdere er produktive.

‘Workplace Trends: People, Place, Performance’ er en en-dags konference der afholdes af Workplace Trends i København. Konferencen samler mere en 100 repræsentatnter fra den danske bygge -og ejendomsbranche.

Du kan læse mere om konferencen her

By Mads Tamborg.